Restauracja Incognito
ul. Rudzka 5 ,61-323 Poznań
Tel.: (061) 879 82 61
kom. 501 178 486
E-mail:
artur@restauracja-incognito.pl
Polecamy:
Propozycja menu weselnego
OBIAD
Zupa:
Rosół z makaronem
Opcja:
Krem szparagowy,
Krem pieczarkowy,
Krem borowikowy,
Krem z pomidorów.
Drugie danie: 3p/os.(6 rodzajów do wyboru)
Kotlet de vollay,
Kotlet imperial,
Kotlet paryski,
Kotlet drobiowy z farszem serowo-pieczarkowym,
Zraz wołowy,
Roladka schabowa z pieczarkami,
Medalion prowansalski z serem camembert,
Fantazja z indyka z ananasem i żółtym serem,
Żeberka w sosie musztardowym z kaparami
Pieczeń z szynki w czerwonym winie z zielonym groszkiem i
papryką,
Pieczeń z indyką faszerowana owocami z sosem żurawinowym,
Pieczeń wołowa po staropolsku,
Filet z kurczaka w sosie śliwkowo-jabłkowym.
Dodatki:
Ziemniaki, pyzy, frytki,
Sos pieczeniowy,
Zestaw surówek,
Brokuły z młodymi marchewkami w sosie czosnkowym,
Sok owocowy/woda mineralna 250 ml/os.
Deser:
Lody z owocami i bitą śmietaną,
lub:
Panna cotta z sosem malinowym,
Kawa lub herbata (bez ograniczeń).
Kolacja: 2,5p/os
Róg obfitości z pstrąga,
Schab pieczony faszerowany śliwką,
Schab z kremem śmietankowo-chrzanowym,
Rolada drobiowa z pieczarkami,
Szparagi w szynce,
Sałatka bankietowa z sosem cytrynowo-ziołowym,
Sałatka grecka,
Sałatka holenderska,
Pieczywo, masło, herbata.
„O północy”
Tort weselny(możliwość zamówienia),
Ciasto :2p/os
Kawa lub herbata.
Śniadanie: 1,5 p./os.
Barszcz czerwony,
Beef Strogonow,
Gulasz z indyka po węgiersku,
Szaszłyk drobiowy,
Golonka gotowana,
Kapusta zasmażana,
Chrzan,
Pieczywo.